Actualitat

Inés Arrimadas: “La proposta de la CUP és un desafiament a l’ordre constitucional i democràtic”

by cscatalunya — 9 octubre 2015 @ 16:30
Comparte

Arrimadas afirma que “Mas ha deixat Catalunya en mans de la CUP” i que C’s “serà la veu dels que volen seguir sent espanyols i europeus”

Barcelona, divendres 9 d’octubre del 2015

 

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit que la proposta de la CUP de ‘trencar amb l’Estat’ suposa “un trencament de l’ordre constitucional i democràtic” . I ha lamentat que “Artur Mas deixi en mans de la formació independentista el futur dels catalans” .

 

“No necessitem seguir per aquest camí per saber que no  és una bona idea i que això no servirà en cap cas per solucionar els problemes dels catalans”, ha afirmat la líder de C’s a Catalunya en roda de premsa a la seu del partit. A més, ha apostat pel  “diàleg i el sentit comú” i assegurat que Ciutadans serà “la veu de tots els catalans que no estan còmodes amb aquest escenari de ruptura i també dels qui estan il·lusionats per canviar les coses a Catalunya i al conjunt d’Espanya”.

 

Inés Arrimadas, ha assenyalat que “mentre uns proposen trencaments, des de C’s s’aposta  pel diàleg, el consens i les reformes profundes”. I ha fet una crida al PSC, el PP i Catalunya Sí que es Pot a “deixar de banda les sigles de partit i començar a treballar per solucionar els problemes dels catalans”.

Volver a ACTUALIDAD