Actualitat

Inés Arrimadas: “Només amb l’aplicació de la llei no se solucionarà el que passa a Catalunya, també cal fer política”

by cscatalunya — 14 octubre 2015 @ 09:41
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya afirma que "no és normal que en un país democràtic dels membres del govern es situïn a les portes d'un tribunal"

Madrid, dimecres 14 d’octubre de 2015

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha constatat que “només amb l’aplicació de la llei no se solucionarà la situació que es viu a Catalunya” i per això ha explicat que des de la formació s’aposta per “fer política amb un projecte de reformes per a Espanya i Catalunya”. Arrimadas ha acusat el president del Govern, Mariano Rajoy, de “no reaccionar i mirar cap a l’altre banda pensant que la situació a Catalunya es solucionaria per sí sola”.

 

“No és normal que en un país democràtic dels membres del govern es situïn a les portes d’un tribunal” ha afirmat Arrimadas al programa d’Ana Rosa de Telecinco. La líder de Ciutadans ha qualificat d’“acte de pressió i intimidació” les concentracions davant del TSJC durant les declaracions de l’ex vicepresidenta del govern català, Joana Ortega i la consellera, Irene Rigau, per l’organització del 9N.

 

Inés Arrimadas ha assenyalat que “a Catalunya els ciutadans volen solucions a problemes com l’atur i la pobresa” i ha recordat que Ciutadans, com a líder de l’oposició, ha proposat als partits no independentistes “un acord de mínims per solucionar els problemes reals dels catalans des de la unitat i al marge de les sigles “.

Volver a ACTUALIDAD