Actualitat

Inés Arrimadas anuncia que demà presenta amb PSC i PP un recurs d’empara davant el TC per defensar la democràcia

by cscatalunya — 3 novembre 2015 @ 11:08
Comparte

· La líder de C’s a Catalunya alerta que “JxSí i la CUP estan posant en perill l’autogovern en pensar que el Parlament de Catalunya és seu”

Barcelona, dimarts 3 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha anunciat que demà presentarà amb PSC i PP “un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional per defensar la democràcia a Catalunya”. En una entrevista al programa ‘Els Matins’ de TV3, Arrimadas ha assegurat que “Ciutadans està utilitzant totes les eines polítiques i jurídiques per fer respectar les lleis” i ha defensat “dialogar i arribar a consensos per sumar esforços contra els polítics que es creuen per sobre de la resta dels ciutadans”.

En relació a la Junta de Portaveus convocada per Carme Forcadell, Arrimadas ha alertat que “JxSí i la CUP estan posant en perill l’autogovern en pensar que el Parlament és seu”. La líder de Ciutadans ha criticat que “res del que els polítics separatistes estan fent a Catalunya és normal en democràcia”, per això, ha defensat “començar a treballar pels autònoms, per la millora dels serveis bàsics i de la vida dels catalans”.

Inés Arrimadas ha lamentat que “Mariano Rajoy ha mirat cap a un altre costat i ha deixat de banda als catalans”. “El proper 20 de desembre tenim l’oportunitat d’obrir una nova etapa de regeneració política”, considera.

Volver a ACTUALIDAD