Actualitat

De Páramo: “Com a demòcrates defensem que es compleixi la llei i també la necessitat d’un nou projecte de reformes i atractiu”

by cscatalunya — 11 novembre 2015 @ 15:01
Comparte

• El portaveu adjunt de C’s espera que “Rajoy vagi a Catalunya com a President del Govern d'Espanya i no com a líder del PP, com ha fet últimament”

Madrid, dimecres 11 de novembre del 2015.

“A Ciutadans som demòcrates i, per això, defensem que es compleixin les lleis i també la necessitat d’un nou projecte de reformes i atractiu”. Així ho ha alertat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, al programa ‘Al Rojo Vivo’ de la Sexta. En relació al recurs al Tribunal Constitucional contra la resolució independentista, anunciat pel President del Govern d’Espanya, De Páramo ha criticat que“Mas s’està saltant la llei i és culpable però Rajoy no ha tingut el lideratge necessari per gestionar la situació a Catalunya” i considera que “l’aplicació de l’article 155 seria un fracàs polític”. 

“És més necessari que mai una alternativa política amb les mans netes que impulsi mesures per una regeneració democràtica i política, com Ciutadans”, ha insistit. Fernando de Páramo ha demanat a Mariano Rajoy amb motiu de la seva visita a Catalunya “que vingui com a President del Govern d’Espanya i no com a líder del PP, com ha fet últimament”.

En relació a la investidura del president de la Generalitat, ha lamentat que “Artur Mas pretén declarar la independència de Catalunya en contra de les lleis i del que van decidir els catalans a les urnes el 27-S”. A més, ha recordat que “es tracta de la persona que té com a projecte dividir als catalans entre si i enfrontar-los amb la resta dels espanyols”. 

“Mas s’està quedant sol fins i tot al seu propi partit” perquè “està posant en perill l’autogovern de Catalunya i ha lliurat la gestió política a la CUP i la gestió econòmica a ERC”, ha explicat.

Volver a ACTUALIDAD