Actualitat

Arrimadas: “Mas és capaç de saltar-se l’Estatut i la Constitució per salvar la seva carrera política i tapar la corrupció”

by cscatalunya — 12 novembre 2015 @ 14:07
Comparte

• La líder de C’s alerta que Mas “està posant en perill l'autogovern de Catalunya i del Parlament i ficant en problemes als funcionaris”

Barcelona, dijous 12 de novembre del 2015.

“Artur Mas és capaç de saltar-se l’Estatut i la Constitució per salvar la seva carrera política i tapar la corrupció”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, en la seva intervenció sobre la investidura del president al Ple del Parlament. En relació a la proposta d’Artur Mas per configurar un govern presidit per ell i una vicepresidència coral, Arrimadas ha criticat que “està sent tremendament irresponsable i totalment inconscient del que pot passar ja que està posant en perill l’autogovern de Catalunya i del Parlament i ficant en problemes als funcionaris”. “Per ser president està disposat a arrossegar als 7,5 milions de catalans amb vostè”, li ha retret.

Arrimadas considera “lògic a qualsevol país democràtic” que el TC hagi paralitzat la resolució separatista de Junts pel Sí i la CUP i s’ha dirigit a Mas per dir-li que “ni està en la realitat de Catalunya ni se li espera” perquè “no té més projecte que el d’oferir als catalans instal·lar-se en la il·legalitat”. I ha destacat la necessitat  “d’un president que solucioni els problemes dels ciutadans, que gestioni els seus interessos i que dialogui amb el Govern d’Espanya”. 
La líder de l’oposició a Catalunya ha recordat que “qui ha portat fins a aquí als catalans no pot ser la persona que els tregui d’aquesta situació d’inestabilitat i incertesa” i ha instat a Mas a “rectificar i fer marxa enrere”. “En política es pot fer de tot menys el ridícul”, ha assegurat en referència als membres de Junts pel Sí i parafrasejant a l’expresident de la Generalitat Josep Tarradellas.
“Els polítics separatistes s’estan carregant la imatge de Catalunya en la resta d’Espanya i del món”, ha alertat Arrimadas després de lamentar que “l’anomenat ‘processo independentista’ ha fet perdre molt de temps, diners, esforços i oportunitats als catalans”. “Encara és a temps de tornar al camí de la sensatesa, la unió i el respecte a les lleis i la democràcia, no faci un pas més”, ha instat a Mas.

Volver a ACTUALIDAD