Actualitat

Arrimadas: “Molts ciutadans pensen que les situacions judicials de Mas i Pujol els han convertit en els més independentistes de Catalunya”

by cscatalunya — 13 novembre 2015 @ 13:50
Comparte

• La líder de Ciutadans destaca de l'enquesta del CEO que “no existeix una majoria social a Catalunya a favor de la independència”

Barcelona, divendres 13 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, considera que “molts ciutadans pensen que han estat les situacions judicials d’Artur Mas i la família Pujol les que els han convertit en els més independentistes de Catalunya” i ha lamentat que “aquest assumpte no hagi sortit abans a la llum”. En relació a les declaracions de Josep i Pere Pujol a l’Audiència Nacional per blanqueig de capitals, Arrimadas s’ha preguntat si “hi ha hagut connivència dels grans partits per tapar-se les vergonyes entre ells”. 

En una entrevista al programa ‘Las mañanas de Cuatro’, la líder de Ciutadans ha dit que “sorprèn que no es prengui cap mesura cautelar contra els Pujol després de la recopilació de tantes proves”. “Cal perseguir als culpables del Cas Convergència perquè paguin pel que han fet i s’han de prendre mesures perquè casos com aquest no tornin a succeir”, ha defensat.

Sobre l’última enquesta del CEO, Inés Arrimadas ha destacat que “no existeix una majoria social a Catalunya a favor de la independència”. I ha instat als partits separatistes a “tornar al sentit comú perquè els catalans no estan disposats a instal·lar-se en la inestabilitat i la il·legalitat”.

Volver a ACTUALIDAD