Actualitat

Ciutadans (C’s) insta a sumar esforços i formar una majoria que respecti les lleis i treballi des de ja per a tots els catalans

by cscatalunya — 16 novembre 2015 @ 13:55
Comparte

· Carrizosa: “Mas ha de marxar perquè és el culpable d'aquesta situació d'inestabilitat, desconfiança i fre en la recuperació econòmica”

Barcelona, dilluns 16 de novembre de 2015.

El portaveu Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha fet una crida per “sumar esforços des de tota l’oposició” i fins i tot “des de dins de JxSí perquè tots aquells que vulguin acabar amb aquesta situació de paràlisi, es sumin per formar una majoria que respecti les lleis” i “es pugui començar a treballar pel que tots els ciutadans desitgen”.
En una roda de premsa a la seu del partit, Carlos Carrizosa ha assegurat que “el nostre govern no es dedica a la Sanitat, l’Educació o els Serveis Socials, només està preocupat per aconseguir salvar al seu president en funcions: el senyor Artur Mas” a qui assenyala directament com “el culpable d’aquesta situació d’inestabilitat, desconfiança i fre per a la recuperació econòmica”.
El portaveu parlamentari de C’s ha destacat també que “Mas és l’únic president de Catalunya que en dues votacions successives no ha aconseguit el suport de la Càmera” a més “està posant a Catalunya en mans d’un partit antisistema” i per això “ha de renunciar a ser president, ja que no compta amb el suport suficient”.
Sobre les declaracions de Junqueras, que ha manifestat que el separatisme augmentaria en unes noves eleccions, Carrizosa ha declarat que “les opcions rupturistes cada vegada tenen menys suport” i que “els qui demostren capacitat de diàleg i proposen solucions, tindran més suport”.

Volver a ACTUALIDAD