Actualitat

Carrizosa: “Mas s’està carregant l’autogovern i enganya als catalans perquè no podrà portar a terme el que es va aprovar al Parlament”

by cscatalunya — 17 novembre 2015 @ 19:15
Comparte

• El portaveu parlamentari de C’s assegura que la seva formació “és la única amb un projecte d’unió i de reformes que pot seduir a tots els espanyols”

Barcelona, dimarts 17 de novembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha destacat que “Artur Mas s’està carregant l’autogovern de Catalunya” i assegura que “ha enganyat als catalans ja que no es pot portar a terme el que van aprovar al Parlament”. Al programa l’Oracle de Catalunya Ràdio, Carrizosa ha afirmat que “polítics com Mas o Francesc Homs han de dimitir” perquè “estan reculant perquè la realitat sempre s’acaba imposant”. “Continuar al marc separatista és letal per a Convergència perquè ni tenen raó ni tenen el suport de la majoria dels catalans, ha alertat.
El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s) ha lamentat que “Mariano Rajoy no va trucar mai als polítics catalans en un intent de diàleg i apropament” i, en relació a les eleccions generals, Carlos Carrizosa ha explicat que la seva formació té “un equip econòmic potent i un equip de juristes de prestigi, que plantegen mesures concretes per a la regeneració política i democràtica”. “C’s és l’únic partit amb un projecte d’unió i de reformes viables que pot seduir a tots els espanyols, catalans inclosos”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD