Actualitat

Susana Beltrán: “El desafiament d’Artur Mas afecta a tots els espanyols”

by cscatalunya — 17 novembre 2015 @ 16:00
Comparte

● La diputada es reuneix amb l'ambaixador i amb el cònsol de Suïssa a Espanya per conèixer la posició de C’s en relació a Catalunya i a l'Estat

Barcelona, divendres 27 de novembre del 2015.

El desafiament d’Artur Mas afecta a tots els espanyols”. Així ho ha afirmat la diputada de Ciutadans (C’s), Susana Beltrán, després de reunir-se amb l’ambaixador i amb el cònsol de Suïssa al Parlament de Catalunya. Beltrán ha manifestat que “Espanya ha de posar en valor la seva diversitat i fomentar-la de forma positiva” i ha afegit que “és garantia de respecte als drets de tots els espanyols que el separatisme es consideri internacionalment com un problema intern d’Espanya”.

Susana Beltrán ha destacat de la reunió “la importància de respectar les regles del joc que emanen de la legalitat i de la democràcia” i ha posat l’accent en “la necessitat de posar en l’agenda el que ens uneix i no el que ens separa” per“poder buscar solucions als problemes dels ciutadans com l’atur o les retallades en sanitat i educació”.

Davant la preocupació per “la inestabilitat social, política i econòmica” a Catalunya, la diputada de Ciutadans considera “imprescindible retornar la confiança perquè activitats econòmiques com el Mobile World Congress no perdin l’interès de futurs inversors suïssos a Espanya”. A més, ha titllat de “molt positiu” que els partits que promouen la secessió “tornin al terreny de joc reglamentari a les eleccions generals”.

Volver a ACTUALIDAD