Actualitat

Carlos Carrizosa: “Artur Mas és el problema irresoluble de Junts pel Sí i el pitjor president pels catalans”

by cscatalunya — 19 novembre 2015 @ 11:22
Comparte

• El portaveu parlamentari de Ciutadans considera que, “si la CUP investeix un president, estarem davant una nova legislatura curta i rupturista”

Barcelona, dijous 19 de novembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha alertat que “Artur Mas és el problema irresoluble de Junts pel Sí i el pitjor president pels catalans”. En una entrevista al programa ‘Els Matins’ de TV3, Carrizosa ha recordat que “les forces separatistes no han obtingut la majoria necessària a les urnes i han aprovat una resolució al Parlament que no tirarà endavant perquè es troba fora de la legalitat”“Els catalans volen i necessiten una alternativa política, la oferta de Ciutadans és reformar Espanya per viure millor a Catalunya”, ha explicat.
“Si la CUP investeix un president, estarem davant una nova legislatura curta i rupturista que no convé als catalans”, ha destacat. Carlos Carrizosa també ha dit que “Ciutadans votaria un president que aparqui la independència perquè no va ser l’opció majoritària” i ha assegurat que “urgeix un govern que treballi per solucionar els problemes dels ciutadans i per unir-los”.
En relació a la notificació que van rebre els membres de la Mesa del Parlament, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha insistit en que “el Tribunal Constitucional ha dit que no es pot discutir la resolució separatista de Junts pel Sí i la CUP a la cambra catalana”. “Si arriba el moment, cap membre de la Mesa pot donar llum verd a aquesta proposta perquè seria desobeir al TC i vulnerar les lleis, la Constitució, l’Estatut i, fins i tot, el reglament del Parlament”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD