Actualitat

Ciutadans critica la paràlisi i el bloqueig del Parlament per la falta de responsabilitat d’Artur Mas i dels seus socis

by cscatalunya — 20 novembre 2015 @ 14:00
Comparte

• Carlos Carrizosa anuncia que s'ha posat en contacte “amb tots els partits de l'oposició per sumar esforços en favor dels catalans”

Barcelona, divendres 20 de novembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha criticat “la paràlisi i el bloqueig del Parlament de Catalunya per culpa de la falta de responsabilitat del senyor Artur Mas i dels seus socis”. En declaracions als mitjans de comunicació, Carrizosa ha explicat que el seu partit “ha preparat Propostes de Resolució i altres iniciatives sobre sanitat, economia, educació i serveis socials”, qüestions que considera “urgents de debatre en seu parlamentària”.

El portaveu parlamentari de Ciutadans ha anunciat que s’ha posat en contacte “amb tots els grups de l’oposició per sumar esforços en favor dels catalans i per poder presentar propostes conjuntes”. “Aquesta situació de desgovern i inestabilitat pot allargar-se i no és possible que el Govern no tingui cap tipus de control”, ha alertat.

Volver a ACTUALIDAD