Actualitat

Arrimadas a Mas: “Respecti la Llei, torni al camí de la democràcia i assumeixi les seves responsabilitats en la Generalitat”

by cscatalunya — 24 novembre 2015 @ 17:00
Comparte

● La líder de C's a Catalunya alerta que "els separatistes volen recórrer a un Tribunal Constitucional al que, diuen, no li reconeixen la seva legitimitat"

Barcelona, dimarts 24 de novembre de 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha instat a Artur Mes al fet que “respecti la Llei, torni al camí de la democràcia i assumeixi les seves responsabilitats en la Generalitat”, després que Mas hagi criticat que el Govern d’Espanya condicioni l’accés de Catalunya al FLA a un control de la despesa pública de la Generalitat. I ha assegurat que “Mas s’ha centrat en el victimisme, sense cap tipus d’autocrítica i alimentant el conflicte entre els ciutadans de Catalunya i la resta d’Espanya”.

En roda de premsa en el Parlament, Arrimadas ha recordat que “Catalunya és la comunitat autònoma més endeutada de tota Espanya”. A més, ha assenyalat que “el deute de la Generalitat ha augmentat en un 90% des que Mas està de president” i ha puntualitzat que “el deute de Catalunya està qualificada com a ‘bo escombraries’ i ningú, excepte el Govern d’Espanya, ens deixa diners”.
“Mas està posant en perill l’autogovern de Catalunya”, ha manifestat la líder de C’s a Catalunya. I ha assegurat que els catalans necessiten “un president que governi bé, que assumeixi responsabilitats i que respecti la llei” perquè “pugui negociar millors condicions per a tots els catalans”.
Sobre l’anunci de la Taula del Parlament de presentar al·legacions al TC contra la suspensió de la proposta de “els separatistes” de crear ‘un nou Estat català’, Arrimadas ha alertat que “aquells que diuen que volen recórrer al Tribunal Constitucional són els mateixos que diuen que no reconeixen la seva legitimitat”.

Volver a ACTUALIDAD