Actualitat

Arrimadas: “Per sobre de les sigles i les diferències, C’s estarà sempre al costat de les víctimes de la violència de gènere”

by cscatalunya — 25 novembre 2015 @ 17:11
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya demana a Mas “explicar en què s'ha gastat els diners del FLA i negociar amb Montoro millors condicions”

Barcelona, dimecres 25 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que, “per sobre de les sigles i les diferències, C’s estarà sempre al costat de les víctimes de la violència de gènere”. En declaracions als mitjans després d’haver participat a la concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona en condemna a la violència contra les dones, Arrimadas ha instat a la resta de partits a “treballar conjuntament perquè no es produeixi ni una víctima més” i considera que “és un tema en el que la societat ha de trobar a totes les formacions polítiques juntes per prendre mesures a Catalunya i a la resta d’Espanya”.

En relació a les condicions que el ministre Montoro proposa a Catalunya amb el Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA), la líder de Ciutadans a Catalunya, que ha estat acompanyada per diputats i regidors del partit a Barcelona, ha demanat a Artur Mas “explicar en què s’ha gastat els diners i negociar amb Montoro millors condicions per a Catalunya”. “Torni al camí de la democràcia i del sentit comú, necessitem aquests diners per la seva nefasta gestió al capdavant de la Generalitat”, li ha retret.

Sobre la seva reunió amb la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, Arrimadas ha explicat que “és urgent la celebració d’un ple sobre sanitat, educació i pobresa per debatre aquests temes ja que el Parlament ha d’estar al servei dels catalans”. I ha advertit que “a falta de la investidura del president és necessari un Ple per debatre aquestes qüestions”.

Volver a ACTUALIDAD