Actualitat

Inés Arrimadas a Artur Mas: “Vostè no enganya a ningú en el seu teatre amb la CUP”

by cscatalunya — 26 novembre 2015 @ 14:25
Comparte

• La líder de l’oposició anuncia que C’s segueix presentat propostes i preguntes “per fer front a l'emergència social davant la paràlisi del Parlament”

Barcelona, dijous 26 de novembre del 2015.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha retret a Artur Mas que “no enganya a ningú en el seu teatre amb la CUP” i ha alertat que “les conseqüències d’això es tradueixen en més incertesa i les paguen els catalans”. En relació a la proposta de Mas a la CUP per crear un consell de presidència format per ell, Oriol Junqueras, Raül Romeva i Neus Munté, ha assegurat que “els ciutadans necessiten a un president seriós, que respecti les lleis, que negociï amb el Govern d’Espanya i que no perdi més temps, diners i oportunitats dels catalans”.

En una roda de premsa al Parlament, Arrimadas ha destacat que el seu Grup Parlamentari “treballa cada dia per solucionar els problemes dels catalans i l’emergència social que hi ha al carrer, davant la paràlisi del Parlament”. I ha explicat que el seu partit ha presentat* al voltant d’un centenar de preguntes i també Propostes de Resolució “sobre temes socials, institucionals, sobre sanitat, finançament, infraestructures, intermediació laboral, joventut, educació i drets dels treballadors”, entre d’altres qüestions.

Sobre el Pacte Antiyihadista signat a Madrid per Ciutadans, PP, PSOE, UPyD, Unió, Coalició Canària i el Partit Aragonés, Inés Arrimadas ha manifestat el seu desig de “tenir un president a Catalunya que hagués respectat les lleis i la Justícia i que avui pogués estar signant el Pacte Antiyihadista”. “Els partits hem de treballar plegats per eradicar el terrorisme”, considera.

(*) Adjuntem un document sobre les preguntes i propostes presentades per Ciutadans (C’s).

 

20151126- PR Ciutadans

20151126- Preguntas C’s

Volver a ACTUALIDAD