Actualitat

Carrizosa: “És lamentable constatar el bloqueig al que Mas i la CUP han sotmès al Parlament per no discutir els temes urgents”

by cscatalunya — 30 novembre 2015 @ 18:25
Comparte

• El portaveu parlamentari de C’s alerta que “l'única solució a la paràlisi institucional a Catalunya és que Artur Mas dimiteixi i convoqui eleccions”

Barcelona, dilluns 30 de novembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha assegurat que “és lamentable constatar de nou el bloqueig al que Artur Mas i la CUP han sotmès al Parlament per no discutir els temes urgents de Catalunya”. En declaracions als mitjans de comunicació, després de la reunió de la Junta de Portaveus al Parlament, Carrizosa ha lamentat que “és necessari parlar de pobresa, mesures institucionals, sanitat, educació i altres problemes dels catalans en seu parlamentària”. Per això, ha criticat que “als separatistes només els interessa parlar de la independència mentre estan donant l’esquena a tots els catalans”.

“Amb aquest bloqueig parlamentari no és possible una activitat de control al govern en funcions, això és quelcom inèdit i vergonyós”, considera Carlos Carriziosa. Per això, ha alertat que “l’única solució al desbloqueig institucional a Catalunya és que Artur Mas dimiteixi i convoqui eleccions”.

Volver a ACTUALIDAD