Actualitat

Carlos Carrizosa: “Artur Mas depèn d’un partit antisistema, antieuro, anticapitalista i proseparatista”

by cscatalunya — 1 desembre 2015 @ 20:05
Comparte

• El portaveu parlamentari de C’s destaca que “els propis serveis jurídics del Parlament neguen la validesa de la resolució separatista”

Barcelona, dimarts 1 de desembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha criticat que “Artur Mas depèn d’un partit antisistema, antieuro, anticapitalista i proseparatista”. En una roda de premsa al Parlament, Carrizosa ha lamentat que “Mas i la CUP tenen paralitzada la cambra catalana en una situació de bloqueig polític i institucional que perjudica a tots els catalans”. Per això, ha demanat al president en funcions “que convoqui eleccions per acabar amb aquesta situació, que és insostenible”.

Sobre el repartiment dels senadors, Carlos Carrizosa ha explicat que, “en favor de la pluralitat, C’s ha renunciat a un senador per iniciativa pròpia” i ha defensat “tancar el Senat i substituir-lo per un altre òrgan de coordinació entre totes les Comunitats Autònomes”. 

En relació a la possible anul·lació de la resolució separatista per part del Tribunal Constitucional, el portaveu parlamentari de C’s ha destacat que “els propis serveis jurídics del Parlament neguen la validesa de la resolució separatista i al·leguen que és una proposta de caràcter polític, no jurídic”. “És qüestió de temps que es declari inconstitucional perquè tots sabem que vulnera la legalitat”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD