Actualitat

C’s sol·licita la compareixença de Mas-Colell per donar explicacions sobre la suposada llista secreta de l’Agència Tributària

by cscatalunya — 10 desembre 2015 @ 13:45
Comparte

· Carlos Carrizosa alerta que al llistat “hi figuren mil noms de determinats càrrecs i personalitats polítiques rellevants de Catalunya”

Barcelona, dijous 10 de desembre del 2015.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha anunciat que el seu grup ha sol·licitat la compareixença del conseller Andreu Mas-Colell al Parlament “perquè doni explicacions sobre la suposada llista secreta d’un miler de persones elaborada per l’Agència Tributària a Catalunya”, després que el diari El País hagi publicat que l’Agència ha creat un llistat ‘amb mil noms de determinats càrrecs i personalitats polítiques’.

 

A més de la sol·licitud de compareixença, Carrizosa ha anunciat que C’s ha registrat una sèrie de preguntes* dirigides al conseller d’Economia on ha destacat la necessitat de conèixer “quin responsable del Govern de la Generalitat ha ordenat l’elaboració d’aquest llistat” i “en base a quin acord de Govern s’ha elaborat, amb quins criteris, per quin motiu i quins són els contribuents inclosos”.

 

“Volem saber quines persones tenen accés a aquesta informació, què implica formar-hi part, si s’ha elaborat algun tipus d’informe que serveixi de base i quan es van iniciar els treballs d’elaboració d’aquesta llista i quan han acabat”, ha sentenciat.

 

(*) Adjuntem les preguntes de Ciutadans al conseller Andreu Mas-Colell sobre la suposada llista secreta de l’Agència Tributària a Catalunya

20151210- Preguntes Llista Agència Tributària de Catalunya

Volver a ACTUALIDAD