Actualitat

Inés Arrimadas: “Espanya ha d’entrar en una nova etapa de consens amb propostes i il·lusió”

by cscatalunya — 11 desembre 2015 @ 22:32
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya assenyala que "l'únic vot que serveix per garantir la unió i la regeneració d'Espanya és el de C’s"

Cornellà, divendres 11 de desembre de 2015.

“Espanya ha d’entrar en una nova etapa de consens amb propostes i il·lusió, davant de les campanyes de la crítica i la por”. Així ho ha manifestat la líder de Ciutadans (C ‘s) a Catalunya, Inés Arrimadas, a l’acte de campanya celebrat a Cornellà, acompanyada pel número dos al Congrés per Barcelona, Toni Roldán, i el número u al Senat, Xavier Alegre. A més, ha assegurat que “Ciutadans té un equip i un programa capaç de defensar la sanitat i els serveis socials i que, al mateix temps, es pugui generar ocupació”.

 

“Albert Rivera està preparat per liderar el canvi”, ha manifestat i ha afegit que “l’únic vot que serveix per garantir la unió i regeneració d’Espanya és el de Ciutadans”. Així mateix, s’ha dirigit als assistents dient-los que amb el seu vot “el separatisme a Catalunya està debilitat i dividit, ja que als espanyols no se’ls pot dividir en territoris ni en bàndols” i ha instat la resta de partits que “deixin de seguir perdent el temps parlant del referèndum i l’autodeterminació de Catalunya “.

 

Per la seva banda, Toni Roldán ha advertit que “Espanya s’ha quedat sense projecte econòmic i C’s està per recuperar-lo”. I ha apostat per “implementar mesures com el contracte únic, millorar les carreres del professorat i recuperar la neutralitat de les institucions”.

 

Finalment, el número u de la llista de Ciutadans de Barcelona per al Senat, Xavier Alegre, ha manifestat que “Ciutadans és l’única opció perquè el Baix Llobregat torni a ser una font inesgotable de fàbriques, empreses i emprenedors”.

Volver a ACTUALIDAD