Actualitat

Ciutadans rep al Parlament a líders francesos interessats en les propostes i la tasca del partit a Catalunya

by cscatalunya — 15 desembre 2015 @ 13:42
Comparte

La diputada Susana Beltrán assegura que “mantindran el contacte” i que “es produiran més trobades en els propers mesos”

Barcelona, dimarts 15 de desembre del 2015. La diputada de Ciutadans (C’s), Susana Beltrán, ha rebut al Parlament de Catalunya a una delegació de set líders francesos encapçalada pel senador Ólivier Cadic. Beltrán ha destacat de la trobada “l’interès que han mostrat per conèixer les propostes del partit per a Espanya- especialment en matèria econòmica, medi ambient i drets socials- la tasca de Ciutadans a Catalunya i la seva posició en relació a la Unió Europea”.

“Després de la reunió, ambdues parts hem mostrat un interès mutu per seguir mantenint trobades i vies de col·laboració en els propers mesos”, ha explicat Susana Beltrán després d’una trobada a la que també van assistir Pierre-Olivier Bousquet, president d’Unió de Francesos a l’Estranger (UFE), Francis Huss, representant de l’Assemblea de Francesos a la Península Ibèrica (AFE) i Jean Pierre Pont, corresponsal delegat de ‘La Voix de France’.

 

Volver a ACTUALIDAD