Actualitat

Inés Arrimadas: “L’únic vot que garanteix la unió i la regeneració d’Espanya és el de Ciutadans”

by cscatalunya — 17 desembre 2015 @ 22:00
Comparte

· El Cap de llista de C’s al Congrés per Tarragona insta als ciutadans a “apostar per un nou projecte comú per a Tarragona, Catalunya i Espanya”

Reus, dijous 17 de desembre de 2015.

“L’únic vot que garanteix la unió i la regeneració d’Espanya és el de Ciutadans”, ha assegurat la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en un Teatre Fortuny ple amb més de 400 persones. I ha defensat que “votar un bon projecte per tota Espanya és votar el millor per a Catalunya també”.
La líder de l’oposició a Catalunya ha defensat que “aquesta és la campanya de la il·lusió” perquè “cada vegada és més la gent que s’apropa a Ciutadans amb la brillantor als ulls, de creure en un projecte de canvi i regeneració”. Després d’emetre’s el vídeo de campanya, Arrimadas ha destacat que “el que ha aconseguit Ciutadans en un marge de temps molt petit demostra que no hi ha res impossible sempre que es defensi el que és just i de sentit comú”.
El cap de llista de C’s al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, ha manifestat que “Ciutadans és un instrument de canvi que es mou entre la llibertat, la igualtat, la defensa de l’economia de mercat i la defensa de l’estat social i democràtic de dret”. Per això, ha instat als assistents i als indecisos a “acudir a les urnes diumenge i apostar per un nou projecte comú per a Tarragona, Catalunya i Espanya”, i que “omplin les urnes de paperetes taronges perquè el canvi s’engegui el 20 de desembre liderat per Albert Rivera com a president del govern”.
Per la seva banda, el diputat de Tarragona en el Parlament, Francisco Domínguez, ha reconegut que “va encertar en sumar-se a Ciutadans perquè la il·lusió no para de sumar”, i “el 20D serà la il·lusió qui guanyi a la resignació i a la por”. Així mateix, el portaveu del grup municipal de C’s, Juan Carlos López ha assegurat que “Reus cada vegada és més taronja” i que “un clar exemple ha estat veure el teatre Fortuny, símbol de la ciutat, ple”.

Volver a ACTUALIDAD