Actualitat

Carlos Carrizosa: “La proposta d’Artur Mas a la CUP és una estratègia electoral per salvar els mobles”

by cscatalunya — 22 desembre 2015 @ 19:39
Comparte

• “A Ciutadans volem parlar d'ocupació, de sanitat i d'educació, del que és important pels catalans”, assegura el portaveu parlamentari

Barcelona, dimarts 22 de desembre del 2015.

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha criticat que “la proposta d’Artur Mas a la CUP és una estratègia electoral per salvar els mobles”. En relació al document per a la investidura d’Artur Mas que ha presentat avui Raül Romeva, Carrizosa ha destacat que l’oferta “és la mateixa de sempre” i que “volen traslladar tota la pressió a la CUP perquè, si no hi ha eleccions, la culpa del fracàs del seu desafiament sigui seva”.

 

“A Ciutadans volem parlar d’ocupació, de sanitat i d’educació, del que és important pels catalans”, ha dit Carlos Carrizosa en una roda de premsa al Parlament. A més, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha explicat que “els separatistes van tenir una reculada el 20-D ja que el vot independentista va ser d’un 31% a Catalunya” i ha assegurat que “Ciutadans és l’única alternativa de regeneració i de sensatesa” davant “Mas i la CUP, que només pensen en els seus interessos mentre les institucions segueixen bloquejades”.

Volver a ACTUALIDAD