Actualitat

Inés Arrimadas: “El debat sobre la investidura o no del senyor Mas és una pèrdua de temps i un teatre”

by cscatalunya — 23 desembre 2015 @ 11:53
Comparte

● La líder de C’s a Catalunya assegura que “Catalunya necessita tornar a la serietat, el diàleg i, en definitiva, a la normalitat”

Barcelona, dimecres 23 de desembre de 2015.

“El debat sobre la investidura o no d’Artur Mas és una pèrdua de temps i un teatre”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Espejo Público’ d’Antena 3, on ha manifestat que “no hi ha cap novetat respecte a la nova proposta d’acord entre Mas i els seus perquè president solament hi ha un i és el senyor Mas”.
“Deixin de jugar amb els set milions i mig dels catalans”, ha manifestat Arrimadas. I ha assegurat que “Catalunya necessita tornar a la serietat, el diàleg i, en definitiva, a la normalitat”, perquè “no és normal que el propi president en funcions vulgui tornar a liderar la Generalitat quan s’ha presentat com a número quatre en la llista, o que digui que ja no complirà ni les lleis ni les resolucions dels tribunals o que vol declarar la independència”.
La líder de l’oposició a Catalunya ha destacat que “el debat separatista costa molt temps i diners als catalans”, i ha recordat que “a Catalunya portem sense parlar de pobresa, d’ocupació, d’atur, de pimes, d’educació i de sanitat des de fa anys a causa d’aquest bloqueig institucional”. I ha afirmat que “l’alternativa assenyada i de diàleg per reformar Catalunya i Espanya és Ciutadans”.
A més, ha recordat que “el PSC ha donat suport a les teories de l’autodeterminació a Catalunya fa tan sol dos anys” i ha acusat a Ciutadans de ‘antidemòcrates’ per no recolzar un referèndum separatista.

 

Volver a ACTUALIDAD