Actualitat

Arrimadas: “Mentre uns demanen referèndums i independència, C’s proposa un millor sistema de finançament per a les Comunitats”

by cscatalunya — 28 desembre 2015 @ 15:17
Comparte

● Arrimadas adverteix que “el responsable que el futur de Catalunya depengui d'una assemblea antisistema, anticapitalista i antieuro és Mas”

Barcelona, dilluns 28 de desembre de 2015.

“Mentre uns demanen referèndums i independència, C’s proposa un millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de posposar-se la decisió de la CUP d’investir a Mas com a president. I ha instat a Mas a que “assumeixi que la seva carrera política s’ha acabat”, i a que “deixi de perdre el temps i els diners de tots els catalans amb el debat separatista i els inverteixi en sanitat, educació i dependència”.
En una roda de premsa en el Parlament, Arrimadas ha assegurat que “el responsable que el futur de Catalunya depengui d’una assemblea antisistema, anticapitalista i antieuro és el senyor Mas”. A més, ha recordat que “Catalunya porta cinc mesos de bloqueig institucional amb L’única prioritat és la independència” i ha assegurat que “C’s treballarà perquè Catalunya torni a la normalitat”.
“Aquest escenari no convenç a ningú més que a Artur Mas”, ha manifestat la líder de l’oposició. I ha anunciat que Ciutadans reprendrà “el contacte amb la resta de forces parlamentàries per proposar-los una alternativa política a Catalunya que no exclogui a ningú”.

Volver a ACTUALIDAD