Actualitat

Carlos Carrizosa adverteix a Mas que “pidolant la seva investidura a la CUP menysprea la figura del president de la Generalitat”

by cscatalunya — 31 desembre 2015 @ 14:00
Comparte

· El portaveu parlamentari de C’s responsabilitza a Mas de “trencar tots els ponts de diàleg amb l'Estat” i deixar a Catalunya “sense un interlocutor vàlid”

Barcelona, dijous 31 de desembre de 2015.

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha advertit a Artur Mas que “pidolant la seva investidura a la CUP menysprea la figura del president de la Generalitat”,en relació al discurs de cap d’any del president en funcions. I ha afegit que “si ja es van inventar el ‘dret a decidir’, ara s’inventen ‘el deure a decidir’, transformant la seva investidura en una obligatorietat”.
En declaracions als mitjans de comunicació enfront del Parlament, el portaveu del grup parlamentari ha assegurat que “Mas va utilitzar als catalans en el seu discurs com a excusa per arribar a un pacte amb la CUP”, i ha destacat que “va utilitzar els temes socials com a bandera quan ell és el responsable de totes les retallades a Catalunya”. Així mateix, ha responsabilitzat al president en funcions de “la inestabilitat jurídica, política i econòmica de Catalunya”, i de “trencar tots els ponts de diàleg amb l’Estat i deixar a Catalunya sense un interlocutor vàlid per discutir els temes que preocupen al conjunt dels catalans o parlar d’un nou finançament autonòmic”.
Sobre la imputació de l’expresident Jordi Pujol i la seva família, Carrizosa ha manifestat que “és lamentable que el fundador de Convergència i Unió i president de la Generalitat durant 23 anys, estigui sent investigat com a possible cap o membre d’una banda criminal”, i ha advertit que “les investigacions de l’Audiència Nacional revelen que els ingressos dels comptes d’Andorra no corresponen amb un llegat”, com l’expresident va declarar a la compareixença parlamentària. I ha puntualitzat que “existeixen empreses que han pagat comissions que coincidirien amb aquests ingressos i donarien versemblança al famós 3%”.

Volver a ACTUALIDAD