Actualitat

Ciutadans (C’s) lamenta l’atac a la seva seu a L’Hospitalet i defensa la tolerància, el respecte i la convivència pacífica

by cscatalunya — 2 gener 2016 @ 14:00
Comparte

• Carlos Carrizosa: “la política no es basa en la lluita d'uns contra uns altres sinó en la cerca del consens i el respecte a les lleis i a les minories”

L’Hospitalet del Llobregat, dissabte 2 de gener de 2016.

El portaveu parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha manifestat que “cal educar en els fonaments de la democràcia: la tolerància, el respecte i la convivència pacífica”, en relació al tercer atac en un any a la seu de Ciutadans de L’Hospitalet del Llobregat, en el qual s’han trencat els vidres d’una de les finestres després de llançar diverses pedres. I ha afegit que “la política no es basa en la lluita d’uns contra uns altres sinó en la cerca del consens i el respecte a les lleis i les minories”.

 
Carrizosa ha recordat també que “fa menys d’un mes, la mateixa seu va ser víctima d’una sèrie de pintades”. Per això, ha instat a les institucions i partits polítics a que “prediquin amb l’exemple, respectin les lleis i treballin pel que uneix a tots els catalans”.

Volver a ACTUALIDAD