Actualitat

Arrimadas: “Unes noves eleccions són una oportunitat per configurar un govern que garanteixi unió, justícia social, ocupació i la fi de la corrupció”

by cscatalunya — 4 gener 2016 @ 13:54
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya destaca que el seu partit “defensarà els interessos dels catalans des del Congrés” i que “és l'única formació decisiva d'origen català”

Barcelona, dilluns 4 de gener del 2015.

La presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “unes noves eleccions a Catalunya són una nova oportunitat per configurar un govern que garanteixi la unió, la justícia social, que impulsi la creació de polítiques d’ocupació i que acabi amb la corrupció”, després de la decisió de la CUP de no investir a Artur Mas com president de la Generalitat. Arrimadas ha advertit que “repetir eleccions per quarta vegada en cinc anys i mig no és una bona notícia perquè genera inestabilitat, però és l’única alternativa a tenir a Mas com president”.

En roda de premsa al Parlament, ha instat a “tornar a la normalitat, a l’estabilitat i a començar una legislatura a Catalunya que duri quatre anys”. A més, ha manifestat que “els catalans mereixen un govern amb capacitat de diàleg i que mantingui a Catalunya dins d’Espanya i de la Unió Europea”. 

Inés Arrimadas ha advertit que “Artur Mas porta anys sense fer política” i ha recordat que el president en funcions “ha estat incapaç de negociar amb el Govern d’Espanya millores com un millor sistema de finançament”. “Ciutadans té equip, projecte i ganes d’assumir responsabilitats per solucionar els problemes dels ciutadans”, ha assegurat.

Volver a ACTUALIDAD