Actualitat

Arrimadas: “És urgent deixar de debatre la sortida de Catalunya d’Espanya i de la UE i treballar per treure a la gent de la pobresa”

by cscatalunya — 5 gener 2016 @ 16:04
Comparte

· La líder de C’s a Catalunya diu que unes noves eleccions “són l'oportunitat per crear consens i solucionar els problemes dels catalans”

Barcelona, dimarts 5 de gener de 2015.

“És urgent deixar de debatre la sortida de Catalunya d’Espanya i de la Unió Europea, i treballar per treure a la gent de la pobresa”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista a ‘Las Mañanas’ de RNE. I ha assegurat que “és necessari un projecte com C’s que regeneri Espanya però que no posi en qüestió que els espanyols poden estar units independentment de la comunitat autònoma a la qual pertanyin”.
En referència a unes noves eleccions a Catalunya, Arrimadas ha assenyalat que “són l’oportunitat per crear consens i solucionar els problemes dels catalans”, com les polítiques socials, la creació d’ocupació i la lluita contra la corrupció.“Cal treballar per unir a la gent amb el que compartim i deixar de costat allò que ens divideix”, ha dit.

A més, la líder de C’s a Catalunya ha destacat que “si se celebren noves eleccions al març s’ha de començar a treballar pels catalans d’una vegada per sempre”

Volver a ACTUALIDAD