Actualitat

Arrimadas: “Les noves eleccions constaten el fracàs d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat i del full de ruta separatista”

by cscatalunya — 5 gener 2016 @ 18:00
Comparte

· La líder de C’s creu que els catalans “es mereixen una nova etapa a Catalunya que suposi la fi de la divisió, la corrupció i la injustícia social”

Barcelona, dimarts 5 de gener del 2016.

La presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que “les noves eleccions constaten el fracàs d’Artur Mas al capdavant de la Generalitat i del full de ruta separatista, que no té el suport d’una majoria social”. En relació a la compareixença d’Artur Mas, després que la CUP s’hagi negat a investir-lo president, Arrimadas ha destacat que “Mas s’ha enrocat per salvar la seva carrera política a qualsevol preu perquè necessita com a quartada el debat rupturista per tapar la corrupció que esquitxa al seu partit i el nyap de gestió que ha fet des del govern”.

En una roda de premsa a la seu de Ciutadans a Barcelona, Arrimadas ha explicat que “el debat s’ha centrat en qui governarà quan allò important és que Mas es saltaria les lleis democràtiques i la justícia per declarar la independència de Catalunya i deixar-la fora d’Espanya i de la Unió Europea”. “Serien les quartes eleccions en cinc anys, això no és una bona notícia però és l’opció menys dolenta”, considera.

La líder de Ciutadans ha desitjat que, si es celebren uns nous comicis, “siguin els  definitius i que serveixin per posar fi a aquesta etapa de divisió, corrupció, injustícia social i inestabilitat”. “A Ciutadans estem preparats per liderar una alternativa política transversal i regeneradora a Catalunya”, ha afegit.

Volver a ACTUALIDAD