Actualitat

C’s defensa una sanitat de qualitat i sense retallades a la reunió amb representants de l’Hospital de Viladecans al Parlament

by cscatalunya — 7 gener 2016 @ 15:27
Comparte

• El diputat Jorge Soler anuncia que “Ciutadans ha registrat set preguntes sobre les problemàtiques que han traslladat els professionals del centre”

Barcelona, dijous 7 de gener del 2016.

La presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, juntament amb els diputats Jorge Soler, Javier Rivas, David Mejía i Elisabeth Valencia, ha rebut al Parlament a representants de la Junta de personal, membres del sindicat i representants veïnals de l’Hospital de Viladecans. En relació a la trobada, Jorge Soler ha anunciat que el seu grup ha“materialitzat la reunió registrant set preguntes* parlamentàries” sobre les preocupacions que li han traslladat els professionals: “el dèficit de personal, la necessitat de dotar de més serveis al centre i sobre la patologia derivada a centres concertats, que seria més barata atendre-la a l’hospital públic”.

El diputat de Ciutadans considera que l’escenari ha empitjorat “a causa de tants mesos de desgovern” i ha lamentat la situació de la sanitat pública a Catalunya: “és urgent solucionar la problemàtica de les llistes d’espera i acabar amb la política de retallades”.

Durant la reunió, Jorge Soler ha destacat la necessitat de “millorar la dotació econòmica a l’atenció primària” i ha proposat “millorar la gestió dels serveis i solucionar la desmotivació i el descontent dels professionals per a una millor resolució dels processos”. “Els catalans no es mereixen aquesta mala gestió, la sanitat ha de ser una prioritat”, ha resolt.

(*) Adjuntem les preguntes registrades pel Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s)

20160107- Dosument registre C's     20160107- Document registre C's 2

Volver a ACTUALIDAD