Actualitat

Arrimadas: “Els qui diuen que no s’han de complir les lleis i les resolucions tampoc volen complir el Reglament del Parlament”

by cscatalunya — 10 gener 2016 @ 13:40
Comparte

· La líder de l’Oposició transmet, en una trucada telefònica a Forcadell, el seu “desacord amb la convocatòria del ple” i adverteix de “la falta de respecte a la resta de grups parlamentaris”

Barcelona, diumenge 10 de gener del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha advertit que “els qui diuen que no s’han de complir les lleis i les resolucions tampoc volen complir el Reglament del Parlament”, després que la presidenta de la cambra catalana, Carme Forcadell, hagi anunciat amb menys de 24 hores la convocatòria del ple d’investidura del president de la Generalitat.

 

En declaracions als mitjans de comunicació al Parlament, Arrimadas ha explicat que ha trucat a Forcadell “per expressar el seu desacord amb la convocatòria del ple” i ha denunciat que “no és la primera vegada i que no es respecta a la resta de grups parlamentaris”.

Volver a ACTUALIDAD