Actualitat

Arrimadas: “Puigdemont és més del mateix, un altre president d’un govern que exclou a la majoria de catalans, es salta les lleis i oblida la corrupció”

by cscatalunya — 10 gener 2016 @ 22:00
Comparte

• La líder de Ciutadans es postula com la “oposició ferma” que “defensarà la unió, la regeneració, la democràcia i solucionarà els problemes de tots els catalans”

Barcelona, diumenge 10 de gener del 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha alertat que “Puigdemont és més del mateix, un altre president d’un govern que exclou a la majoria de catalans, es salta les lleis i les sentències i oblida la corrupció”. En la seva intervenció al debat d’investidura del nou president de la Generalitat, Arrimadas ha assegurat que “hi ha moltes similituds polítiques” entre Artur Mas i el candidat a la presidència, Carles Puigdemont: “Tots dos tenen experiència en utilitzar les institucions catalanes i posar-les al servei del separatisme i en gastar-se els diners de tots els ciutadans en fomentar la causa independentista”. I ha afegit que “els dos es creuen per sobre de les lleis democràtiques i de la Justícia i consideren que la culpa de tot el que passa a Catalunya és de la resta d’Espanya”.
“Quan el Govern deixa de servir als catalans cal una oposició com la que lidera Ciutadans al Parlament: ferm, lleial, sensata i dialogant”, ha manifestat la líder de Ciutadans. A més, ha advertit que “l’acord dels separatistes suposa un cordó sanitari a la resta de partits, que representen a la majoria dels catalans”. Pel que ha confirmat que el seu partit “votarà en contra de la investidura de Puigdemont” ja que “és un desafiament a la democràcia que pretenen Mas i la CUP”.
Inés Arrimadas ha afirmat que “Mas té por a les urnes de debò i ha corregit en els despatxos el que sabia que corregirien el vot dels catalans”. I li ha recordat que “l’honor polític que es porta és el d’haver dividit als catalans a més de trencar la federació de CiU i a la CUP”.
“A Ciutadans ens deixarem la pell per defensar la justícia, la unió i l’autogovern”, ha assegurat la líder de l’oposició. I ha apostat per començar una legislatura en la que “s’acabi amb les despeses supèrflues, com les inversions destinades a mantenir ‘chiringuitos’ polítics, i que s’inverteixi en solucionar els problemes dels catalans: l’atur, la sanitat, l’educació o els desnonaments”.

 

Al torn de rèplica, Inés Arrimadas ha retret a Puigdemont que mentre el seu partit es preocupa per “saltar-se les lleis i separar als ciutadans, C’s treballa cada dia per unir als catalans i perquè a Catalunya s’instauri de nou el seny”. “Saben que estan prometent coses que no podran complir, estan enganyant als catalans, independentistes i no, i decebran a les dues meitats”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD