Actualitat

Carlos Carrizosa: “Un president que no respecta les lleis no pot respectar la democràcia”

by cscatalunya — 12 gener 2016 @ 21:03
Comparte

• El portaveu parlamentari assegura en l'acte de presa de possessió del president de la Generalitat que “C’s exercirà una oposició ferma a Catalunya”

Barcelona, dimarts 12 de gener del 2016.

“Un president que no respecta les lleis no pot respectar la democràcia”. Així ho ha alertat el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, després d’assistir a l’acte de presa de possessió del nou President de la Generalitat, Carles Puigdemont, juntament al vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra. Carrizosa ha lamentat que “el discurs de Puigdemont sigui un auguri de com serà la legislatura” i ha trobat a faltar “una promesa de respecte a les lleis durant la seva intervenció”.

En declaracions als mitjans de comunicació, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha assegurat que el seu partit “exercirà una oposició ferma i treballarà perquè a Catalunya es respectin la Constitució i l’Estatut” i ha afegit que “C’s està disposat a dialogar i treballar per solucionar els problemes dels catalans tals com l’atur, la corrupció, la sanitat o l’educació”.

Volver a ACTUALIDAD