Actualitat

Carrizosa: “A C’s no acumulem càrrecs, per això els diputats amb responsabilitats municipals renuncien a ells”

by cscatalunya — 12 gener 2016 @ 17:00
Comparte

• Vuit parlamentaris de Ciutadans renuncien a la seva acta de regidors en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit

Barcelona, dimarts 12 de gener del 2016.

“A Ciutadans (C’s) no acumulem càrrecs, per això els diputats amb responsabilitats municipals renuncien a ells”.Així ho ha dit el portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, en referència a les renúncies a les actes de regidors dels diputats per Barcelona Sonia Sierra, Antonio Espinosa, Joan García, Sergio Sanz, Elisabeth València, de Tarragona, Lorena Roldán, de Lleida, Javier Rivas i de Girona Jean Marie Castel, que es formalitzaran al llarg dels propers dies. “Els diputats de Ciutadans ho fan en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit”, ha explicat Carrizosa.

“En els propers plens municipals de cada ajuntament es faran efectives les renúncies i, posteriorment, els regidors que els substitueixen prendran possessió dels seus nous càrrecs”, ha afegit.

D’altra banda, el ja exdiputat Fran Hervías ha renunciat a la seva acta al Parlament de Catalunya perquè passarà a ser parlamentari en les Corts Generals. A Hervías el substituirà el següent a la llista de C’s per Barcelona: Martín Barra.

Barra va néixer a Saragossa al 1956. Porta 20 anys exercint com a fisioterapeuta, és llicenciat en Fisioteràpia i té un Doctorat en Ciències de la Salut i dos màster, en investigació en atenció primària i en teràpia manual ortopèdica per la Universitat de Saragossa.

Volver a ACTUALIDAD