Actualitat

C’s insta a la Generalitat a traslladar la seva delegació a Brussel·les a un lloc que suposi menys despesa pels catalans

by cscatalunya — 14 gener 2016 @ 15:49
Comparte

• La diputada Susana Beltrán alerta que davant casos com aquest “ningú pot pensar que Catalunya està ‘humiliada i asfixiada econòmicament’”

Barcelona, dijous 14 de gener del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Susana Beltrán, ha instat a la Generalitat a “traslladar la seva delegació a Brussel·les a un lloc que suposi menys despesa pels catalans”, després de presentar una Proposta de Resolució en aquest sentit al registre del Parlament. I considera que “el cost hauria de ser proporcional i en coherència al pla d’emergència social que es vol aplicar a Catalunya”. 

“Algunes despeses de la Generalitat no tenen sentit ni estan justificades, com el cost del lloguer d’aquesta delegació que ascendeix a gairebé un milió d’euros anual”, ha manifestat Beltrán. A més, ha advertit que davant casos com aquest “ningú pot pensar que Catalunya està ‘humiliada i asfixiada econòmicament’, com va dir el president Carles Puigdemont al seu discurs d’investidura”.

La diputada de Ciutadans ha afirmat que a C’s treballen perquè “el nou govern català pensi primer en els ciutadans” i ha assegurat que “no existeix cap norma sobre la delegació del Govern de la Generalitat que obligui a pagar un cost tan elevat”.

 

20160114- PR Ciutadans

Volver a ACTUALIDAD