Actualitat

De Páramo: “Els nous consellers no han estat designats per a la independència sinó per tractar temes urgents com la sanitat o l’educació”

by cscatalunya — 14 gener 2016 @ 12:12
Comparte

• El portaveu adjunt assegura que el govern “pot comptar amb C’s per solucionar els problemes de tots els catalans” i lamenta que “hagin rebutjat dialogar i arribar a acords amb l'oposició”

Barcelona, dijous 14 de gener del 2016.

Els nous consellers del Govern de la Generalitat no han estat designats per a la independència sinó per tractar temes urgents com la sanitat o l’educació”. Així ho ha alertat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, després d’assistir a l’acte de presa de possessió del nou Govern juntament al vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra. En declaracions als mitjans de comunicació, Fernando de Páramo ha destacat que “els nous consellers han promès als catalans respecte a les lleis” i ha assegurat que el Govern “pot comptar amb C’s per solucionar els problemes de tots els catalans tot i que hagin rebutjat dialogar i arribar a acords amb l’oposició”.

“A Ciutadans estem a l’espera de poder començar a treballar pel que de debò importa als catalans, tinguin una ‘estelada’ al balcó o no”, ha assegurat el portaveu adjunt del grup parlamentari.“La passada legislatura es va centrar en el debat de la separació, a Ciutadans farem una oposició ferma i responsable”, ha resolt.

Volver a ACTUALIDAD