Actualitat

Arrimadas: “Abandonar el camí del diàleg, la democràcia i la legalitat és l’antítesi de l’estabilitat que necessitem els catalans”

by cscatalunya — 16 gener 2016 @ 16:15
Comparte

• Arrimadas es reuneix amb els responsables de C’s Girona i aposta per “un govern responsable, amb prioritats socials i que lluiti contra la corrupció”

Girona, dissabte 16 de gener de 2016.

La líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, ha afirmat avui que “abandonar el camí del diàleg, la democràcia i la legalitat és l’antítesi de l’estabilitat que necessitem els catalans”, en referència a les declaracions de Neus Munté reconeixent que no tenen garantit els vots de la CUP per aprovar els pressupostos. Per a Arrimadas, “si el president de la Generalitat fos un president responsable i actués dins de la llei no tindria aquests problemes per rebre suports parlamentaris”. 

La líder de l’oposició, juntament amb el portaveu del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, i el vicepresident segon de la Mesa del Parlament, José María Espejo-Saavedra, s’ha reunit aquest matí amb els càrrecs electes i coordinadors de la província de Girona. Després, en declaracions als mitjans, ha defensat un “govern responsable, amb prioritats socials i que lluiti contra la corrupció”, perquè al seu parer, és “el que desitgen tots els catalans, apostin o no la independència”.

Volver a ACTUALIDAD