Actualitat

Beltrán: “Les conferències de Diplocat no solucionen els problemes dels catalans i suposen una despesa innecessària”

by cscatalunya — 18 gener 2016 @ 14:53
Comparte

·La diputada de C’s registra en el Parlament cinc preguntes a la Generalitat en relació al seminari que organitza aquest organisme sobre el procés de secessió

Barcelona, dilluns 18 de gener de 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Susana Beltrán, ha criticat que “les conferències organitzades pel Diplocat no solucionen els problemes dels catalans i suposen una despesa innecessària”, després de presentar cinc preguntes al Govern de la Generalitat en el registre del Parlament sobre la conferència ‘El dret a decidir. Legalitat i legitimitat democràtica’, que organitza el Diplocat aquest febrer a Bilbao.

Susana Beltrán ha instat a la Generalitat a “explicar als catalans si el govern català té previst organitzar en 2016 algun seminari a Espanya o a l’estranger el tema principal del qual sigui la inexistència de el ‘dret a decidir’ o que els catalans no tenim dret d’autodeterminació”. A més, ha reclamat “saber quantes persones assisteixen als seminaris, sense comptar els propis membres del Diplocat, els ponents i els organitzadors” i ha demanat informació sobre “els beneficis que obtenen els catalans de la celebració d’aquestes conferències”.

(*) Adjuntem les preguntes de Ciutadans (C’s).

 

20160118- Preguntes C’s

Volver a ACTUALIDAD