Actualitat

Ciutadans (C’s) impulsa una comissió per la lluita contra la xacra de la corrupció i ho comunica a tots els grups perquè s’hi sumin

by cscatalunya — 18 gener 2016 @ 12:27
Comparte

· Carrizosa alerta de “les contradiccions del Govern sobre la durada de la legislatura” i aposta per “deixar els experiments i tenir 4 anys d’estabilitat per treballar”

Barcelona, dilluns 18 de gener del 2016.

El portaveu del grup parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, ha anunciat que “C’s ha impulsat al Parlament la constitució d’una comissió per la lluita contra la xacra de la corrupció” i que ja s’ha posat en contacte “amb la resta de grups parlamentaris perquè s’hi sumin”. A més, ha manifestat que “espera tenir el suport de tots, ja que la corrupció és el segon problema que més preocupa als catalans i al conjunt dels espanyols” i ha recordat que “la passada legislatura C’s va impulsar la comissió d’investigació del ‘cas Convergència’ i va rebre el suport de tots els grups parlamentaris de la cambra”.

En roda de premsa a la seu del partit, Carrizosa ha  explicat que la comissió “comptarà amb experts del món empresarial i de l’administració” i ha assegurat que serà “més útil que la de la creació d’un Estat fora d’Espanya, que només portarà encara més divisió i polèmica”. “No cal una comissió per estudiar com s’han de saltar les lleis”, ha criticat.

Sobre les “contradiccions” en el si del Govern en relació a la durada de la nova legislatura, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha demanat que “deixin de banda els experiments” i que “hi hagi, d’una vegada per totes, una legislatura de quatre anys” amb una oposició “seriosa i constructiva com C’s”.

En relació a la notícia publicada pel diari ARA en què s’anuncia un acord entre JxSí i la CUP per retirar les accions judicials de la Generalitat contra persones properes a la formació independentista i d’esquerres, Carrizosa ha constatat que “si aquesta noticia es confirmés seria molt greu perquè suposaria que en els pactes als despatxos fan que es deixin de perseguir els delictes al carrer”. I ha assegurat que, en cas que es confirmi la notícia, des de Ciutadans demanaran “explicacions a la Conselleria de l’Interior”.

Volver a ACTUALIDAD