Actualitat

Ciutadans aconsegueix el suport de tots els grups parlamentaris per engegar la comissió de lluita contra la corrupció

by cscatalunya — 19 gener 2016 @ 20:02
Comparte

• El portaveu parlamentari critica que JxSí i la CUP “acordin als despatxos els delictes que han de perseguir-se al carrer”

Barcelona, dimarts 19 de gener del 2016.

“Ciutadans ha aconseguit el suport de tots els grups parlamentaris per engegar la comissió de lluita contra la corrupció”. Així ho ha anunciat el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa, en roda de premsa al Parlament el dia abans de la celebració del Ple que votarà la creació de les comissions de la cambra catalana. Carrizosa ha explicat que “aquesta comissió d’estudi no desconnectarà de la de la passada legislatura, impulsada per C’s, i aprofitarà les seves conclusions i treballs”. A més, ha criticat la proposta de JxSí per dividir la Comissió d’Assumptes Institucionals (CAI) “en 3 comissions diferents que buiden de contingut i competències les sessions que presideix Ciutadans com a primera força de l’oposició, no com l’oposició que va fer en el seu moment ERC”. “A C’s mai serem vicepresidents d’un govern de Convergència”, ha afegit.
En relació a la retirada de les causes judicials contra activistes processats per part de la Generalitat, el portaveu parlamentari de Ciutadans ha alertat que JxSí i la CUP “acordin als despatxos els delictes que han de perseguir-se al carrer”. “Aquest fet em recorda a la vella política, en la que era freqüent indultar i acordar la impunitat de delictes determinats en favor d’interessos partidistes”, ha lamentat després d’assegurar que “Ciutadans presentarà preguntes parlamentàries per aclarir si la conselleria es retira, d’on parteixen les ordres i qui decideix que no es persegueixin aquests delictes”.

Volver a ACTUALIDAD