Actualitat

Inés Arrimadas: “A Ciutadans prioritzem les polítiques socials, la reactivació econòmica i la regeneració democràtica”

by cscatalunya — 19 gener 2016 @ 10:19
Comparte

Arrimadas assegura que "C's no participarà d'una comissió que estudiï com saltar-se les lleis" i aposta perquè Puigdemont "deixi de banda el separatisme i treballi per tots els catalans"

Barcelona, dimarts 19 de gener del 2016.

“A Ciutadans (C’s) prioritzem les polítiques socials, la reactivació econòmica i la regeneració democràtica”. Així ho ha dit la líder de l’oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, en una entrevista al programa ‘Els Matins’ de TV3. I ha assegurat que “mentre el govern de la Generalitat seguix malbaratant recursos en fomentar el separatisme i saltar-se les lleis C’s farà una oposició ferma i seriosa per reconduir la situació a Catalunya i donar estabilitat als ciutadans”.

 

“Esperem que aquesta legislatura sigui de quatre anys i que el president deixi de banda el separatisme i respecti la majoria social i el diàleg”, ha manifestat Arrimadas. A més, ha assegurat que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, “hauria de ser el millor negociador amb el govern d’Espanya per obtenir millores pels catalans” i ha apostat perquè treballi perquè Catalunya “tingui un millor sistema de finançament o millors condicions del FLA”.

 

En relació a la comissió “per estudiar com saltar-se les lleis”, Arrimadas ha afirmat que Ciutadans no hi participarà. A més, ha assegurat que des de C’s treballaran per arribar a acords amb els altres grups parlamentaris “en matèria social, per la regeneració democràtica i en la lluita contra la corrupció” i ha posat com a exemple la proposta del seu partit de constituir “una comissió per la lluita contra la corrupció”, de la que n’espera rebre “el suport de tots els grups parlamentaris”.

Volver a ACTUALIDAD