Actualitat

Arrimadas a Puigdemont: “La prioritat d’aquest govern no és solucionar els problemes dels catalans, sinó la separació posant en risc l’autogovern”

by cscatalunya — 20 gener 2016 @ 14:53
Comparte

• La líder de C’s alerta que la Generalitat no té competències en afers exteriors i que “perd el temps i els diners de tots els catalans buscant suports a la seva causa separatista”

Barcelona, dimecres 20 de gener del 2016.

“La prioritat d’aquest govern no són ni les polítiques socials ni solucionar els problemes dels catalans, sinó la separació posant el risc l’autogovern”.Així ho ha dit la presidenta del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Inés Arrimadas, en la seva intervenció al ple del Parlament després de la compareixença del president de la Generalitat per explicar l’estructura i la composició del nou govern. A més, li ha advertit que “el criteri dels nomenaments dels nous responsables del Govern no respon a les seves trajectòries personals o professionals sinó al compromís que tenen amb la independència”.

“A Ciutadans no entenem els criteris escollits per Puigdemont per posar a Toni Comín al capdavant de Sanitat, ni que Oriol Junqueras, qui va proposar paralitzar l’economia de Catalunya durant una setmana, sigui Vicepresident d’Economia i Hisenda”, li ha manifestat Arrimadas. I li ha avisat que “el seu pot arribar a ser el primer govern que posi en perill l’autogovern de Catalunya”.

Sobre la redistribució de competències al nou Govern, la líder de l’oposició a Catalunya ha lamentat que“no respon a les necessitats dels catalans sinó a la seva voluntat de separar-nos de la resta dels espanyols”. I en referència al Departament d’Afers exteriors, sobre el qual “el govern català no té competències”, li ha instat a “no perdre més temps i diners de tots en buscar suports a la seva causa separatista”.

Inés Arrimadas ha assegurat que des de C’s faran “una oposició responsable i realista”. Així mateix, s’ha ofert al nou govern per “solucionar els problemes dels catalans tals com l’atur, la corrupció, la sanitat o l’educació” i ha instat a Puigdemont a “ocupar-se dels departaments que sí són competència de la Generalitat com el d’Empresa i Ocupació, entre d’altres”.

Volver a ACTUALIDAD