Actualitat

Ciutadans (C’s) aconsegueix que el Govern aboni, abans del 2018, la paga extra dels funcionaris del 2012

by cscatalunya — 20 gener 2016 @ 16:14
Comparte

· Garcia afirma que “C’s continuarà treballant per arribar a acords sobre temes prioritaris per a la ciutadania” i agraeix la feina feta a sindicats i treballadors

Barcelona, dimecres 20 de gener del 2016.

Ciutadans (C’s), juntament amb la resta de grups de la cambra, ha aconseguit que el Govern de la Generalitat es comprometi a abonar, abans del primer trimestre del 2018, la paga extraordinària dels funcionaris de l’any 2012. El diputat de Ciutadans (C’s), Joan Garcia, ha manifestat que, fins ara, “els treballadors públics han estat pagant el deute que la Generalitat havia acumulat amb la creació d’estructures administratives innecessàries i duplicades”. I ha lamentat que el Govern de la Generalitat sigui “el campió en les retallades i en incapacitat de dialogar”.

Durant el debat de la proposta de resolució sobre la recuperació de la paga extraordinària del 2012 i d’altres drets laborals  dels treballadors públics del ple del Parlament, Garcia ha assegurat que“Ciutadans continuarà treballant per arribar a acords sobre temes prioritaris per a la ciutadania, com són la recuperació econòmica i els drets laborals i socials”. I ha agraït especialment el treball dels sindicats i treballadors per “la seva voluntat continuada a persistir en un objectiu complicat, però possible”.

Volver a ACTUALIDAD