Actualitat

Arrimadas: “El full de ruta de Puigdemont afecta el diàleg i les negociacions amb el Govern d’Espanya i el conjunt de les CCAA”

by cscatalunya — 21 gener 2016 @ 14:04
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya es reuneix en L’Hospitalet amb l'associació ADENICAT per tractar la defensa dels drets dels nens catalans

L’Hospitalet del Llobregat, dijous 21 de gener de 2016.

“El full de ruta del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, afecta el diàleg i les negociacions amb el Govern d’Espanya i el conjunt de les comunitats autònomes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació. A més, ha advertit que “el President no està fent les labors necessàries per negociar i dialogar amb la resta de comunitats autònomes” i ha assegurat que “actuar al marge de la legalitat democràtica i la Justícia perjudica als catalans”.

Després de reunir-se amb l’Associació per a la Defensa dels Drets dels Nens i les Nenes de Catalunya (ADENICAT) juntament amb la diputada i portaveu d’Infància al Parlament, Laura Vilchez, Arrimadas ha declarat que “el grup parlamentari es reuneix de forma habitual amb diferents entitats i sectors per defensar i traslladar a la càmera catalana les seves propostes”. I ha mostrat la seva preocupació per “la situació dels nens i nenes en processos judicials i d’acolliment”.

Sobre la broma telefònica a Rajoy, Arrimadas ha manifestat que “en una situació de normalitat democràtica, la trucada s’hauria produït de manera real”, i ha afegit que “les declaracions del senyor Puigdemont dificulten les negociacions amb qualsevol govern”.

Volver a ACTUALIDAD