Actualitat

Arrimadas: “Volem un conseller d’Economia que estigui disposat a negociar un millor sistema de finançament per a les CCAA”

by cscatalunya — 22 gener 2016 @ 14:59
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya assegura que instarà a Puigdemont a “arribar a acords en polítiques socials i econòmiques” però no “en qüestions il·legals”

Viladecans, divendres 22 de gener de 2016.

“Volem un conseller d’Economia que estigui disposat a negociar un millor sistema de finançament per a les Comunitats Autònomes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació, en relació a l’entrevista a Oriol Junqueras a Tv3. I ha afegit que “no és un bon conseller d’Economia aquell que renuncia a negociar i que no accepta que les coses s’han fet malament a Catalunya”.
“No és moral que mentre tenim les urgències dels hospitals col·lapsades es parli d’obrir més ambaixades per explicar el debat separatista al món”, ha manifestat Arrimadas en declaracions als mitjans de comunicació després de visitar l’Hospital de Viladecans al costat del portaveu de Sanitat de C’s, Jorge Soler, i reunir-se amb representants dels treballadors i la direcció. A més, ha defensat que “la sanitat pública hauria de ser una prioritat del govern català”. I ha recordat que “C’s està duent a terme iniciatives parlamentàries per garantir un correcte funcionament de la sanitat”.
Sobre la reunió amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, del proper dimecres, la cap de l’oposició a Catalunya ha assegurat que l’instarà a “arribar a acords en polítiques socials i econòmiques”, però que “tindrà davant a C’s en qüestions que estan fora de la llei i de la democràcia”.

Volver a ACTUALIDAD