Actualitat

Arrimadas: “Les prioritats de C’s són les mateixes que les de tots els catalans: l’educació, la sanitat i acabar amb l’atur i la corrupció”

by cscatalunya — 23 gener 2016 @ 14:02
Comparte

• La líder de Ciutadans a Catalunya visita la L9 del metro i alerta que “es va pressupostar en 3.000 milions d'euros però ja costa 16.000”

Barcelona, dissabte 23 de gener del 2016.

“Les prioritats de Ciutadans són les prioritats de tots els catalans: l’educació, la sanitat i acabar amb l’atur i la corrupció”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de visitar l’Estació Fira de la Línia 9 del metro juntament amb la portaveu municipal del partit a Barcelona, Carina Mejías. “El president Puigdemont ens tindrà al costat per solucionar els problemes de Catalunya però ens trobarà enfront si segueix governant d’esquena als catalans i de la llei”, ha assegurat.

En declaracions als mitjans de comunicació després de la visita de l’estació, Arrimadas ha destacat que“es tracta d’una obra que estava pressupostada en 3.000 milions d’euros i que ja costa 16.000 milions sense saber quin serà el cost final i quan estarà finalitzada”. Pel que ha exigit“planificació” a la Generalitat davant “una de les prioritats més importants per als catalans com són els serveis, les infraestructures i la mobilitat”. “El cas de la Línia 9 del metro és un exemple de que no sempre la culpa és del Govern d’Espanya i de que no sempre la Generalitat ho fa tot bé”, considera.

Volver a ACTUALIDAD