Actualitat

De Páramo: “C’s proposa acabar amb els aforaments dels polítics perquè tots els catalans siguem iguals davant la Justícia”

by cscatalunya — 26 gener 2016 @ 17:57
Comparte

• El portaveu adjunt del GP anuncia que Arrimadas traslladarà a Puigdemont “un llistat de propostes socials, econòmiques i sobre regeneració” en la seva reunió de demà

Barcelona, dimarts 26 de gener del 2016.

“Ciutadans proposa acabar amb els aforaments dels polítics perquè tots els ciutadans siguem iguals davant la Justícia”. Així ho ha defensat el portaveu adjunt del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Fernando de Páramo, en relació a la Proposta de Llei que el partit presentarà aquesta setmana. “A C’s desitgem que aquesta mesura compti amb el suport de tots els grups perquè creiem que la política ha de quedar al marge en la lluita contra els privilegis i la corrupció”, ha dit en roda de premsa al Parlament.
En relació a la reunió que demà mantindran Inés Arrimadas i Carles Puigdemont, De Páramo ha anunciat que la líder de l’oposició a Catalunya traslladarà al president “propostes socials, econòmiques i sobre regeneració” i que l’objectiu de Ciutadasn és “trobar espais de diàleg als temes que preocupen a tots els catalans, independentment de si tenen o no una ‘estelada’ penjada al balcó”.
Sobre la distribució de les comissions que s’ha acordat avui a la Junta de Portaveus del Parlament, Fernando de Páramo ha destacat que “Ciutadans ha fet un exercici de generositat i diàleg perquè la distribució sigui plural”. A més ha explicat que, “com a líders de l’oposició, han posat per davant la pluralitat a les cadires” i ha lamentat que el seu partit“tenia la voluntat de presidir la comissió de lluita contra la corrupció i per la regeneració política, impulsada per C’s però que s’han repartit JxSí i la CUP”.


També ha explicat que “Ciutadans presidirà les comissions d’Interior, Igualtat, de Control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), la de l’Estatut dels Diputats i la Comissió d’Assumptes Institucionals (CAI)”. “Aquesta última està tradicionalment presidida pels líders de l’oposició i rebutgem que, finalment, JxSí l’hagi dividit en 3 comissions que fan que les funcions de la CAI quedin buides”, ha dit.
En relació a la llei del canvi climàtic, presentada per Josep Rull com la primera llei d’Estat, ha criticat que “no hi ha cap nexe entre el canvi climàtic y la independència” i considera que “aquest problema mediambiental cal combatre’l de forma oberta en col·laboració amb la resta d’Espanya, de la Unió Europea i del món, i no tancant-nos”.

Volver a ACTUALIDAD