Actualitat

Carrizosa: “Ciutadans ha fet un exercici de generositat i diàleg perquè la distribució de les comissions parlamentàries sigui plural”

by cscatalunya — 27 gener 2016 @ 16:35
Comparte

· Jean Castel presideix la Comissió d’Afers Institucionals, David Mejía la de Control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Matías Alonso la d’Interior

Barcelona, dimecres 27 de gener del 2016.

“Ciutadans ha fet un exercici de generositat i diàleg perquè la distribució de les comissions parlamentàries sigui plural”. Així ho ha defensat el portaveu del Grup Parlamentari de Ciutadans (C’s), Carlos Carrizosa. En relació a les comissions que presideixen els membres del partit ha explicat que “Jean Castel és president la Comissió d’Afers Institucionals, David Mejía de la de Control a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals,  Matías Alonso de la d’Interior, Jorge Soler de la de l’Estatut del Diputat i Sergio Sanz de la d’Igualtat”.

Carrizosa ha anunciat que “Ciutadans té la vicepresidència de la Comissió d’Exteriors, amb la diputada Marina Bravo, Salut, amb Martín Barra, Treball, amb Francisco Javier Domínguez, Afers Socials i Família, amb Elisabeth Valencia i Infància amb Carlos Sánchez” i que el partit “compta amb les secretaries de Governació, representada per Sonia Sierra, Territori i Cultura, per Javier Rivas, Seguretat Viària, per Alfonso Sánchez i Corrupció per Jesús Galiano”.

Sobre els portaveus de Ciutadans a cada comissió ha dit que: “Inés Arrimadas serà la portaveu de la CAI, Fernando de Páramo de la CCMA, Carlos Carrizosa de la de Governació, Antonio Espinosa de la d’Economia i la de Sindicatura de Comptes, Susana Beltrán de la d’Acció Exterior, Sonia Sierra d’Ensenyament i Cultura, Jorge Soler de Salut, Matías Alonso d’Interior, Marina Bravo de Territori i Medi Ambient, Jesús Galiano de Justícia, Joan García de Empresa i la de Treball, Noemí de la Calle, d’Afers Socials i la d’Igualtat, Francisco Javier Domínguez d’Agricultura”, entre d’altres*.

Com a líders de l’oposició, hem posat per davant la pluralitat a les cadires”, ha destacat Carlos Carrizosa després de criticar que “JxSí ha dividit la CAI en 3 comissions que fan que les seves funcions quedin buides”. “A Ciutadans volem recordar la nostra voluntat que teníem de presidir la comissió de lluita contra la corrupció i per la regeneració política, impulsada pel partit,  que finalment s’han repartit JxSí i la CUP”, ha lamentat.

(*) Adjuntem el llistat de portaveus de C’s a les comissions parlamentàries.

 

20160127 – Distribució de diputats per comissió

Volver a ACTUALIDAD