Actualitat

C’s insta a la Generalitat a complir urgentment amb el seu compromís per fer front a l’atur de persones majors de 45 anys

by cscatalunya — 27 gener 2016 @ 19:54
Comparte

· Laura Vilchez sol·licita a una Proposta de Resolució la compareixença de la consellera Dolors Bassa al Parlament per explicar les mesures del Govern en aquest sentit

Barcelona, dimecres 27 de gener del 2016.

La diputada de Ciutadans (C’s), Laura Vilchez, ha instat a la Generalitat a “complir urgentment amb els compromisos polítics adquirits a la moció 211/X sobre les mesures per fer front a l’atur de persones majors de 45 anys”, després de presentar una Proposta de Resolució* en aquest sentit al registre del Parlament de Catalunya. I ha demanat la compareixença de la consellera Dolors Bassa a la cambra catalana perquè doni explicacions sobre “les mesures preses per coordinar les polítiques socials, d’ocupació, sanitat i habitatge”.

 

“És necessari donar resposta a les necessitats derivades de la situació laboral, social, familiar i sanitària de les persones aturades”, ha assegurat la diputada de Ciutadans. I ha insistit en “conèixer de quina manera s’ha implementat el servei d’acompanyament continuat, individualitzat i personalitzat del personal tècnic a aquest col·lectiu”.

 

A més, Laura Vilchez ha mostrat el seu interès en “saber què ha fet el Govern de la Generalitat per millorar el sistema d’avaluació de tots els programes de formació, ocupació, orientació i acompanyament per persones majors de 45 anys a l’atur”.

 

(*) Adjuntem la Proposta de Resolució presentada per Ciutadans (C’s).

 

20160127- PR Ciutadans

Volver a ACTUALIDAD