Actualitat

Inés Arrimadas lliura al president de la Generalitat un full de ruta per a tots els catalans

by cscatalunya — 27 gener 2016 @ 14:47
Comparte

• Arrimadas alerta que “Puigdemont ha renunciat a negociar un millor finançament per a les comunitats autònomes” i assegura que des de C’s “no ho farem i potenciarem el diàleg”

Barcelona, dimecres 27 de gener de 2016.

“Mentre el Govern català té un full de ruta per a la independència, C’s té amb un full de ruta per a tots els catalans*”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, després de “una reunió cordial i amb predisposició al diàleg” amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en el Palau de la Generalitat. I ha assegurat que “el full de ruta de C’s és bona per al futur de tots els catalans i no solament per a una part”.
En roda de premsa al Palau de la Generalitat, Arrimadas ha explicat que “el full de ruta per a tots els catalans es divideix en cinc eixos fonamentals: social, econòmic, lluita contra la corrupció, unió i diàleg amb el Govern d’Espanya” i compta amb un total de quinze propostes.
“En l’àmbit social apostem per reduir la desigualtat a través de mecanismes com l’establiment de la renda mínima d’inserció i la reducció de les llistes d’espera als hospitals; sobre reactivació econòmica, proposem desenvolupar una reforma integral del Sistema d’Ocupació de Catalunya (SOC), reactivar el sector industrial i eliminar la burocràcia per a PIMES i autònoms; enreferència a la lluita contra la corrupció, apostem per desenvolupar mesures que fomentin la transparència i la supressió dels aforaments; i sobre estabilitat considerem necessari el respecte a la Justícia, a les lleis democràtiques i a la voluntat de la majoria dels catalans”, ha manifestat la Líder de l’Oposició.
Inés Arrimadas ha assegurat que és necessari que la Generalitat “arribi a acords amb el govern d’Espanya per impulsar millores com la d’un millor sistema de finançament per a les comunitats autònomes”. I ha advertit que “mentre Puigdemont ha renunciat a negociar un millor sistema de finançament per a les comunitats autònomes” des de C’s“no ho farem i potenciarem el diàleg”.

 

20160127 – Full de ruta per tots els catalans

Volver a ACTUALIDAD