Actualitat

Arrimadas: “El govern parla molt d’independència però molt poc d’infraestructures, de serveis o d’ocupació”

by cscatalunya — 30 gener 2016 @ 17:29
Comparte

• La líder de C’s a Catalunya es reuneix a la Vall d’Aran amb el gremi de l’hostaleria per parlar d’Infraestructures d’accés i promoció del turisme de qualitat

Vielha, dissabte 30 de gener de 2016.

“El govern parla molt d’independència però molt poc d’infraestructures, de serveis o d’ocupació. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (C’s) a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació a una visita a la Vall d’Aran. A més, ha afegit que “hem de tornar a les prioritats de tots els catalans i treballar plegats per aconseguir-les”.

Després de reunir-se amb representants del gremi de l’hostaleria juntament amb el diputat de la Vall d’Aran, Javier Rivas, Arrimadas ha declarat que “C’s té propostes per solucionar el dèficit evident de infraestructures d’accés de la Vall”. I que “traslladarà les propostes al Parlament a les comissions legislatives i en termes de pressupostos de la Generalitat”. Així mateix ha destacat la importància de “desestacionalitzar la oferta turística de la Vall, facilitar els accessos i apostar per la Vall que es un dels motors econòmics indubtables de tota Catalunya”.

Sobre la visita, Arrimadas ha explicat que “Ciutadans està fent, com sempre, un treball de trepitjar territori a Lleida, Girona i Tarragona perquè Catalunya es molt diversa i s’han d’escoltar totes les realitats socials, territorials i econòmiques”.

Volver a ACTUALIDAD